Graveer service

Een gegraveerde pen is altijd een leuk cadeau bijvoorbeeld voor de getuigen bij Uw bruiloft, het behalen van een diploma enz. enz.

Wij hebben een uitgebreide collectie pennen die we razend snel voor U kunnen graveren

kijk hier voor de hele collectie en mogelijkheden. 

 

Een gegraveerde pen voor de getuigen bij een bruiloft....

 

Heel veel pennen worden gegeven bij een trouwerij aan de getuigen, maar natuurlijk ook

Wat is er nu een passender cadeau voor Uw getuigen dan een pen met daarin een korte tekst als aandenken aan deze bijzondere dag?

In de pen graveren we maximaal 2 regels tekst bij voorbeeld de naam van de bruid en bruidegom met daar onder de datum, maar we hebben ook veel ludieke teksten voor bij zien komen zoals bij voorbeeld  "bedankt voor de krabbel" de keuze is aan U.

U kan in iedere pen een ander tekst laten graveren.  (denkt U er aan dat de getuigen op het gemeente huis meestal verplicht met zwart schrijvende pen moeten tekenen?)  

 

 

 

- GRATIS GEGRAVEERD

- PER STUK BESTELLEN! (geen verplichte aantallen)

 

 

Wij hebben de beschikking over een computergestuurde graveermaschine waar mee we onderstaande artikelen GRATIS en direct kunnen graveren.

Bijvoorbeeld honden/katten penningen maar ook pennen  en zelf voorzittershamers kunnen voorzien worden van een naam of boodschap.

Ook kunnen we door U aangeleverde artikelen graveren zoals aanstekers, bestek, visitekaarthouders, briefopeners enz  enz.

 

 

 

Tevens is het mogelijk logo's of andere afbeeldingen te laten graveren informeer vrijblijvend voor de kosten info@hobbyhuis.nl

 

 

Uiteraard kunnen wij gegraveerde artikelen niet meer terug nemen

Levertijd: Op het moment dat U BETALING bij ons binnen is wordt Uw bestelling gegraveerd voor 15.00u besteld en betaald wordt dezelfde dag verzonden (indien voorradig) dinsdag t/m vrijdag. 

!

Maak hieronder een keuze uit het te graveren lettertype en mail dit ons of vermeld het bij de bestelling (Als u de transactie afsluit heeft U de mogelijkheid een boodschap aan de bestelling mee te geven)