021330
EAN: 4000887936719

Schilderen op nummer VISSEN / MGZ-Z-22A-8 (4000887936719)

Acrylverf op waterbasis. Geen verf mengen
  • Beschrijving
  • Meer details
Acrylverf op waterbasis. Geen verf mengen

18 x 24cm VISSEN * Brievenbuspost mogelijk (lagere verz. kosten) Onverzekerd! Alleen verkrijgbaar via de webshop

MAL 609390671 Linnengestructureerd schilderkarton-incl.verf-penseel-controleblad en uitvoerige schilderinstructie Groep: Schilderen op Nummer/Schipper/Sterrenbeelden

Alle motieven in de serie sterrenbeelden zijn met grote zorg vormgegeven en laten als bijzonderheid alle belangrijke tekens en symbolen van de astrologie zien: de lijfelijke weergave van de dierenriem (zodiac), de planeten die erbij behoren en het sterrenbeeld. Door de keuze van harmonische kleurencombinaties worden ook de vier elementen vuur, water, aarde en lucht voorgesteld.

 

Beeldformaat en schildervoorbeeld:
Schilderijen in het formaat 18 x 24 cm passen in gebruikelijke wissellijsten, die in bouwmarkten voordelig te krijgen zijn. Voor een kleine schilderijenverzameling kunnen zij fraai worden gegroepeerd en decoratief opgehangen. Het schildervoorbeeld heeft een voel- en zichtbare linnenstructuur. Daardoor wordt het schilderij uiteindelijk niet alleen mooier, maar het geschilderde karakter van de afbeelding wordt onderstreept en het gewenste ”olie-op-doek-effect” ondersteund.

Inhoud van de verpakking:
Stevig schilderkarton met linnenstructuur 18 x 24 cm. Exacte contourtekeningen met goed leesbare getallen. Acrylverf op waterbasis in verschillende kleuren. Verf mengen niet nodig. Fijne schilderspenseel. Controleblad en uitvoerige instructies voor succesvol schilderen.

Opgelet! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Gevaar van verstikking door kleine delen.