Herten in het Bos

Schilderen op nummer Herten in / MGZ-Z-38B (4000887918104)

064280
4000887918104
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

40x50cm * verzending uitsluitend als pakketpost * Alleen verkrijgbaar via de webshop

Herten in het Bos
MAL 609130810 Meesterklasse Premium compleet pakket met acrylverf (mengen niet nodig) ondergrond & penseel exclusief schilderijlijst Groep: Schilderen op Nummer/Schipper/Premium

Herten in het bos

Trots staat het edelhert in het herfstbos naast zijn hinde in het ondiepe water van het beekje. Het lijkt wel of hij tegen de toeschouwer wil zeggen: "Dit is onze plek, het bos en de natuur zijn van ons. Je mag naar ons kijken, maar vergeet niet dat je hier slechts te gast bent." Een schitterend natuurmoment in ons land, vastgelegd in prachtige tinten groen en bruin. Een motief voor de natuurvriend en hobbyschilder.

Beeldformaat en schildervoorbeeld:

“MEESTERKLASSE Premium”. Schilderijen in staand formaat of landschapsformaat van 40 x 50 cm, naast of onder elkaar gegroepeerd, zijn bijzonder geschikt voor een schilderijenverzameling. Het schildervoorbeeld heeft een voel- en zichtbare linnenstructuur. Daardoor wordt het schilderij uiteindelijk niet alleen mooier, maar wordt ook het geschilderde karakter van de afbeelding onderstreept en het gewenste “olie-op-doek-effect” ondersteund. N.B.: SCHIPPER Arts & Crafts heeft voor dit beeldformaat passende aluminium lijsten in het assortiment. Zie menubalk “schilderijlijst-service”.

Inhoud van de verpakking:

Stevig schilderkarton met linnenstructuur 40 x 50 cm. Exacte contourtekeningen met goed leesbare getallen. Acrylverf op waterbasis in verschillende kleuren. Verf mengen niet nodig. Fijne schilderspenseel. Controleblad en uitvoerige instructies voor succesvol schilderen.

Opgelet! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Gevaar van verstikking door kleine delen.