Noorderlicht

Schilderen op nummer Noorderli / MGZ-Z-38B (4000887918135)

064282
4000887918135
Nieuw !
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

40x50cm * verzending uitsluitend als pakketpost * Alleen verkrijgbaar via de webshop

Noorderlicht
MAL 609130813 Meesterklasse Premium compleet pakket met acrylverf (mengen niet nodig) ondergrond & penseel exclusief schilderijlijst Groep: Schilderen op Nummer/Schipper/Premium

Noorderlicht

Het natuurverschijnsel noorderlicht fascineert iedereen. Deze spectaculaire lichtfenomenen aan de nachthemel voeren je mee naar dromen en naar een spannende fantasie- en fabelwereld.  Het in blauwgroen licht gedompelde winterlandschap versterkt deze mystiek en verleent het tafereel een bijzondere expressie. Ook de hobbyschilder gaat deze wereld binnen, vol enthousiasme over de magische stralen van het licht.

Beeldformaat en schildervoorbeeld:

“MEESTERKLASSE Premium”. Schilderijen in staand formaat of landschapsformaat van 40 x 50 cm, naast of onder elkaar gegroepeerd, zijn bijzonder geschikt voor een schilderijenverzameling. Het schildervoorbeeld heeft een voel- en zichtbare linnenstructuur. Daardoor wordt het schilderij uiteindelijk niet alleen mooier, maar wordt ook het geschilderde karakter van de afbeelding onderstreept en het gewenste “olie-op-doek-effect” ondersteund. N.B.: SCHIPPER Arts & Crafts heeft voor dit beeldformaat passende aluminium lijsten in het assortiment. Zie menubalk “schilderijlijst-service”.

Inhoud van de verpakking:

Stevig schilderkarton met linnenstructuur 40 x 50 cm. Exacte contourtekeningen met goed leesbare getallen. Acrylverf op waterbasis in verschillende kleuren. Verf mengen niet nodig. Fijne schilderspenseel. Controleblad en uitvoerige instructies voor succesvol schilderen.

Opgelet! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Gevaar van verstikking door kleine delen.