Frontier

Graveren van pennen

*** GRATIS MAXIMAAL 2 REGELS GEGRAVEERD *** PER STUK BESTELLEN *** GEEN VERPLICHTE AANTALLEN  ***  SUPER SNELLE LEVERING  *** GROTE KEUZE LETTERTYPE ***

Het graveren van pennen gebeurd met onze eigen computer gestuurde graveermaschine daardoor kunnen we razend snel leveren.  Een ander voordeel van deze machine is dat de gravure vele malen mooier is dan gravures van manuele machines bovendien zijn er heel veel lettertypes mogelijk.

Vandaag besteld & betaalt wordt ook echt vandaag verzonden ( ma t/m vr voor 15.00u besteld & betaald voor aantallen van 10 of meer hebben we uiteraard meer tijd nodig

In de meeste pennen graveren we maximaal 2 regels tekst per regel adviseren we maximaal 20 karakters (inclusief spaties) langere teksten zijn wel mogelijk maar niet aan te raden omdat de tekst dan erg klein wordt. 

 

Graveren en etsen?

Graveren is eigenlijk niets anders dan met een fijne draaiende diamant punt letters frezen in de pen. De naam wordt dus als het ware in de pen gekrast. De meeste pennen die we leveren worden gegraveerd.  Bij stalen pennen veranderd de kleur van de letters dus niet! 

Als U wilt dat de gravure beter opvalt heeft U bij Parker type I.M. & Urban de mogelijkheid om de letters na het graveren te laten etsen hierdoor worden de letters donkerder waardoor de namen beter leesbaar worden. Als dit mogelijk is staat dit aangegeven bij de pen. Pennen die geëtst kunnen worden zijn Parker type I.M. & Urban het effect van etsen komt het beste tot zijn recht bij  gematteerde pennen.

Voorbeeld geëtste pen:

 

 

Blauwe of zwarte vulling

Alle pennen worden geleverd met een blauwe vulling.  Eventueel is voor de Parkerpennen een losse zwart vulling leverbaar  (bijvoorbeeld voor de getuigen bij een trouwerij. U kunt dit aangeven bij de bestelling (meerprijs) de pen wordt dan geleverd met een blauw en zwart vulling

 

Cadeau verpakking

Alle pennen worden afzonderlijk verpakt in cadeaupapier.

We hebben 2 formaten doosjes om uw pen in te verpakken indien u kiest voor de wat grotere (mooiere) cadeau verpakking is het helaas niet meer mogelijk de bestelling als brievenbus post te verzenden.  Bestellingen met een bedrag van 50 euro of hoger worden gratis verzekerd verzonden (binnen Nederland)

 

 

Links of rechts handig

Bij iedere pen heeft U de mogelijkheid om aan te geven dat de gebruiker van de pen linkshandig is, in dat geval zullen we de plaats & richting van de gravure aanpassen.

 

 

Welk letter type ?

We hebben keuze uit een groot aantal lettertype's zie voorbeeld hier onder.

Als de pen alleen gegraveerd wordt (dus niet geëtst ) adviseren we een lettertype als Invite Engraved of Times New Roman deze gravure bestaan uit meerdere lijnen waardoor ze beter leesbaar zijn.  

Als de door u gewenste tekst afkortingen bevat  kiest dan bij voorkeur niet voor een schrijfletter.

 

Verzenden

We kunnen de pennen voordelig verzenden als brievenbus post bestellingen van 50 euro of meer worden altijd gratis verzekerd verzonden.

Indien u de pen als brievenbus post verzonden wilt hebben dient u te kiezen voor de kleine verpakking.

 

Afhalen in de winkel

Het is niet mogelijk dit artikel af te halen in onze winkel

Dit artikel kan uitsluitend via onze webshop worden bestelt.

Het Hobbyhuis           Telefoon +31 (0) 113-227690        Bankrelatie IBAN NL16INGB0000309744

Lange Vorststraat 1    Telefax  +31 (0)  113-233672        Bankcode  BIC: INGBNL2A

4461JL Goes (NL)       e-mail info@hobbyhuis.nl             K.v.k  22013195

                                                                                   BTW Nummer 804173321B01